RECEPTEN

Koken in de houtoven. Dat betekent warmte, gezelligheid, de geur van brandend hout en bovenal heerlijk eten. We maken garnalen als een starter. De mix is simpel maar zo lekker! Eerst de ongepelde garnalen in een schaal. Daar voegen we olijfolie, gepelde en gesneden tenen verse knoflook, Himalayazout...

Wij delen dit keer een uiensoep recept, lekker voor op een koude dag. De bereiding is eenvoudig, de smaak uitstekend! ..en zo heerlijk, de geur van smeltend boter in een pan. Ingrediënten (voor 4 personen) ▲ 600 gram verse gele uien ▲ 1 teen knoflook in stukjes gehakt ▲ 2 eetlepel...

Dit keer een klassieker uit Zuid Azië: daal (roze linzen). Ingrediënten (voor 2 personen) ▲ 1 (250 ml) kop met 200 gram biologische rode daal (rode linzen) Gebruik je gele linzen? Laat ze dan een avond van tevoren in water weken ▲ 1 kopje rijst (basmati of bruin/zilvervlies) ▲ Himalayazout ▲...

Een prachtige bakplaat bekleed met chocolade. Heerlijk voor de feestdagen, Kerst, Pasen of Suikerfeest! Het is tegelijk een ontspannend en creatief proces en erg leuk om samen met kinderen of vrienden te doen. Belangrijk is wel om hiervoor pure chocola van goede kwaliteit te gebruiken. Verder hebben we gewoon...