22 Nov Garnalen bereid in een houtoven
Koken in de houtoven. Dat betekent warmte, gezelligheid, de geur van brandend hout en bovenal heerlijk eten.
We maken garnalen als een starter.
De mix is simpel maar zo lekker!
Eerst de ongepelde garnalen in een schaal. Daar voegen we olijfolie, gepelde en gesneden tenen verse knoflook, Himalayazout en olijfolie aan toe.
De schaal gaat in de oven. Als het geheel lekker aan het koken is boter aan toevoegen. De schaal kan terug in de oven.
Als de garnalen gaar zijn en er een lekker bruin laagje van boter op is gekomen, is het gerecht klaar.
Nu alleen nog verse peterselie er overheen en meteen eten.
Heerlijk met vers turks brood.
#houtoven #zout #himalayazout #bergzout #fromthesource #outdoorcooking #instafood #recept #recipes #himalayansalt #specerijen #spices #foodie #healthyfood #biolekkervoorje
Volg Bergzout ook op Instagram